Ask a Question

האם קמח תירס ועמילן תירס צריכים הכשר?

תשובה: לא (Star-K, cRc).

טעם: במוצרי תירס פשוטים אין חשש כשרות.

מקור:

  • Star-K: ברשימת המוצרים שאינם צריכים הכשר נכללים קמח תירס, אבקת תירס ועמילן תירס, בתנאי שאין בהם תוספים ושאינם תוצרת ישראל.
  • cRc: קמח תירס ועמילן תירס מותרים ללא הכשר.

שאלות קשורות:

הפניות: Star-K, רשימת “Approved Without A Hechsher” · cRc (askcrc.org), “Corn Meal” · cRc (askcrc.org), “Cornstarch”

למקור באנגלית