Ask a Question

האם דגני בוקר צריכים הכשר?

תשובה: כן (Star-K, OU).

נימוק: אפילו דגני בוקר עלולים להיות לא כשרים, למשל בגלל צימוקים המצופים בגליצרין מן החי.

מקור:

  • Star-K: ברשימת דגני הבוקר שלה נאמר כי “על התווית חייב להופיע סמל כשרות אמין.”
  • OU: דגני בוקר עלולים להיות לא כשרים משום שיש בהם צימוקים המצופים בגליצרין לא כשר מן החי.

שאלות קשורות:

הפניות: Star-K, רשימת “Cereals and their Brachos” · OU, “What Is Kosher”

למקור באנגלית